Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Winkelwagen

Over ons

Welkom bij il Regalo, waar de cadeaus even raar als geweldig zijn! We hebben van alles, van een vinyl van Lauryn Hill, Hot Mama augurken, BookTok hits tot aan kristallen to keep us all grounded. ;) Dus als je op zoek bent naar echt iets unieks, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pas op, als je niet houdt van cadeaus die je aan het lachen maken, tot tranen ontroeren, verrassen of verwarde blikken veroorzaken, dan kun je misschien beter naar de saaie oude cadeauwinkel verderop in de straat.

Als je echter van verfijning en oog voor detail houdt en iemand wilt verrassen met iets dat ze nooit zullen vergeten, verlies jezelf tussen alle one-of-a-kind-tastic cadeaus in de webshop of kom een keer langs in onze winkel in Rotterdam. We beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn (of in ieder geval niet te teleurgesteld ;) ). Zowel digitaal als fysiek staan wij voor je klaar met onze expertise, doing what we love, and getting you the perfect gift!

Wie zijn we?

Er was eens, in een land vol saaie winkels, een moeder genaamd Mahin, haar dochter Raika en het altijd niezende nichtje Nadia. Samen besloten ze in 2009 het retaillandschap een beetje pit te geven. Terwijl Mahin de grondlegger van de winkel was, vormden Raika en Nadia naast hun studies het creatieve brein. Zo ontstond “Totaal Gemak Raika”, een winkel gevuld met verschillende soorten cadeaus, van geurkaarsen, tot grappige mokken, ontroerende teksten en blauwe wijn. Dit trio had de gave om van zelfs de meest alledaagse aankoop een leuke ervaring te maken.


In 2017 wilden ze die ervaring naar een hoger niveau trekken, waardoor het huidige concept zijn debuut maakte: “il Regalo di Raika.” Een fysieke winkel met een fantastisch lekkere horeca bar, onvergetelijke evenementen en een webshop waar jij nu aan het rondkijken bent. Bij al deze onderdelen staat de “hospitality factor” en beleving centraal. De beleving die we al sinds 2009 aan al onze gasten geven willen we online uitbreiden en daarom hebben wij onze webshop geïntroduceerd. We hopen ook hier, net als in onze winkel, een glimlach op je gezicht te toveren bij je zoektocht naar het perfecte cadeau, voor jezelf of voor een ander. Let’s make giving gifts your love language too!